Oaspeţi

Începând din 13 aprilie 2014 (Duminica Floriilor), pe acest blog va fi găzduită Crina Alexandra Stanciu (n. 1995), elevă a Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti – cu articole lunare în ultima luni a lunii.

Începând din 14 aprilie 2014, pe acest blog va fi din nou găzduită Alexandra Lupu (n. 4 martie 1997),  elevă a  Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” din Iaşi.

ISTORIC

În perioada 11 septembrie – 24 noiembrie 2011, subsemnatul am fost găzduit de Răsvan Cristian Stoica pe blogul Vindecătoru’  (azi Jurnal), cu articole săptămânale în zilele de joi, în paralel cu Viorel/Dorel Codreanu, zis Barthimeu, care scria în zilele de luni.

În perioada 29 decembrie 2011 – 5 aprilie 2012, pe acest blog am găzduit-o pe foarte activa comentatoare Alexandra Lupu (menţionată mai sus), o „enigmă de neeludicat” (pentru mine, cel puţin) [*]. Din păcate, în pofida insistenţelor mele, nu am reuşit să o conving pe Alexandra să devină colaboratoare a blogului ori să-şi deschidă propriul ei blog.

____________

Notă: [*] Ulterior, pe modelul blogului Seminţe pentru papagal, deschis pentru un personaj al blogosferei evanghelice (Alin Cristea), am mutat-o pe Alexandra pe un blog separat, “Muşcătura lui Fenrir” (5 aprilie 2012 – 1 februarie 2013),  înlocuit de „T.V.-M.A.L.”, de o scurtă durată (1-9 februarie 2013).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s