Theodor Paleologu despre președintele Senatului partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Delirează”.

Theodor Paleologu, cunoscut intelectual public și președinte al Fundației Paleologu, a fost contactat de redactorul România Breaking News, domnul Tudor Vișan-Miu, pentru a-și exprima o opinie privind comunicarea publică a unei figuri publice despre măsurile sanitare luate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

 

Într-un videoclip filmat publicat pe pagina de Facebook a partidului Alianța pentru Unirea Românilor, profesorul Sorin Lavric, președintele Senatului partidului, declară că mijlocul de protecție sugerat de autoritățile statului (măștile) „din punct de vedere medical sunt inutile, din punct de vedere psihologic sunt mutilante, iar din punct de vedere simbolic ele sunt un semn de obediență„. Argumentele sunt cele prezentate în clip.

Theodor Paleologu Sorin Lavric

Profesorul Theodor Paleologu a vizionat videoclip-ul și a afirmat că acesta este „de un ridicol desăvârșit”, iar profesorul Sorin Lavric și-a asumat un text în care „delirează”.

Amintim că, în prezent, profesorul Theodor Paleologu nu este membrul nici unui partid politic, în pofida unui istoric în acest sens și a faptului că, în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2019, candidatura lui a fost asumată oficial de Partidul Mișcarea Populară (PMP) și sprijinită de partidul Alternativa Dreaptă (AD). Șeful de campanie al profesorului Paleologu este Mihai Neamțu.

Vezi și Un candidat monarhist și unionist la alegerile pentru președinția Republicii – semnal pentru Regatul reîntregit?

 

Theodor Paleologu Monarhie vs. Republică

 

6 comentarii

Din categoria Atitudini, Universale

6 răspunsuri la „Theodor Paleologu despre președintele Senatului partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Delirează”.

 1. Cristina

  Da, asta face parte din propaganda ONU și OMS, sa discrediteze, sa își bată joc de cei care nu promovează agenda lor.

 2. Și de propaganda kremlineză de discreditare a propagandei ONU și OMS ce spui?

 3. Cristina

  Nu știu ce propaganda face Kremlinul, dar știu ce s-a vorbit la Event 201 cind s-a planificat plandemia și cum au propus sa actioneze cu cei care nu sint de acord cu agenda promovată. Am citit destule studii care arată ca maștile nu ne protejează de corona. Cît despre depersonalizarea făcută prin ascunderea feței este adevarat. Nu văd unde “delirează”. Unde este “delirul” cind nu vrei sa fi controlat de o mina de oameni care își vor conturile din banca grase pe spatele nostru?

 4. Dacă nu știi ce propagandă face Kremlinul atunci poți să o deservești fără să știi.

 5. Cristina

  Se poate. Însă nu asta este standardul meu. Eu cred ca oamenii trebuie sa fie lăsați in pace ca sa-și trăiască viața așa cum cred ei, atîta timp cît nu-i obliga pe altii sa-i urmeze. ONU și OMS sint organizații care sint interesate de propriul succes, nu de succesul altora. De ce as accepta, de exemplu, ca un terorist comunist fără diploma in domeniul medical sa vina sa-mi spună mie sa stau in casa, sa-mi pierd locul de munca, sa nu pot sa-mi fac cumpărăturile necesare? Dar el își primește salariul. Ei nu-s afectați dacă se închid companiile. Nu știu ce ar putea Kremlinul sa promoveze mai rău decit pierderea libertății, a proprietații și a vieții care sint promovate la ora actuala.

 6. Dragă Cristina, tu ai norocul să trăiești în cel mai bine apărat stat al planetei. Noi, cei din România, suntem direct afectați de sabotajul kremlinez. La ce te ajută libertatea când nu te poți angaja nicăieri – tocmai pentru că capitalul românesc se dezvoltă pe o piață sălbatică în care mafiile politice și multinaționalele își împart sferele de interes?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s