Tinerii monarhişti vor să-l însoare pe prinţul Nicolae! Iată ce prinţesă au în vedere.

Autorii textului o propun pe Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein (n. 12 mai 1985), purtătoare de os regal (de la tată) şi sânge regal (de la mamă), în acest moment o combinaţie unică în regalitatea europeană.

Monarhia Salvează România

Principesa Maria Annunciata von Liechtenstein tablou - Copy.jpg Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein (n. 12 mai 1985) este fiica cea mare a Principelui Nikolaus de Liechtenstein, al treilea fiu al Principelui Regnant Franz Iosif II (1938-1989), şi a Principesei Margareta de Louxembourg, mezina Marelui Duce Jean (1964-2000). Foto © Tory Burch/aprilie 2016, Fotograf Billal Taright.

Pe blogul organizaţiei de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei a fost lansată ideea că Nepotul Regelui, prinţul Nicolae (n. 1 aprilie 1985), va fi reintegrat în Familia Regală a României dacă se va căsători cu o principesă europeană.

Autorii textului o propun pe Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein (n. 12 mai 1985), purtătoare de os regal (de la tată) şi sânge regal (de la mamă).

În 24 noiembrie 2010, în presa anglofonă, Principesa Maria Anunciata, atunci având 25 de ani, era inclusă în lista The World’s Most Eligible Royal Bachelorettes.

Vezi articol original 364 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Universale

Un răspuns la „Tinerii monarhişti vor să-l însoare pe prinţul Nicolae! Iată ce prinţesă au în vedere.

  1. Nic

    Mai baietii mosului, ca am barba alba, eu nu zic ca fata nu e frumoasa, din contra, dar am mai vazut poze cu ea si prin presa tabloida britanica… daca imi place mie, va place voua, o mai fi placut si altora… si nu stiti ce poze sunt cu ea, adunate prin tot felul de fisiere. Aduceti-va aminte de Carolina de Monaco. Adica nu gasiti voi o romanca de-a noastra, vorba ceea, si cuminte, si asezata, si … ca sa nu zic vorba aia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s