Nicolae al României contrazice, oficial, zvonurile: nu s-a dovedit că am un copil din flori.

Este prima dată când mă voi referi la un subiect pe care presa îl discută de multă vreme. O fac numai pentru că Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, Nepotul Regelui, a simţit că opinia publică are nevoie de aceste lămuriri. Deci: tot ce aţi citit în presă privind un copil din flori al domniei sale sunt afirmaţii nefondate. Nu există, la acest moment, nicio probă a paternităţii, niciun test ADN. Gazetarii care au scris aiureli despre asta îşi vor prezenta vreodată scuzele?
În ultimul an fost întrebat foarte des privind motivul excluderii din linia de succesiune a Nepotului Regelui, Nicolae, la 1 august 2015. Cei care mă întreabă fie sunt real preocupaţi de viitorul monarhiei, fie sunt doritori să afle anumite realităţi „picante”. Tuturor le-am răspuns că linia de succesiune o stabilesc, împreună, Casa Regală şi Parlamentul Regatului. Deocamdată Parlamentul este republican, deci, până la restaurarea monarhiei, nu putem vorbi decât despre voinţa Regelui. Care trebuie luată în seamă, dar nu este decât poate moralmente obligatorie.

Monarhia Salvează România

Peleş.jpg

Joi, 22 septembrie, de la Bucureşti, Nicholas de Roumanie Medforth-Mills a publicat un comunicat de presă „cu privire la declaraţiile doamnei Nicoleta Cîrjan”. În acesta, Nepotul Regelui arată că aceasta s-a împotrivit realizării unui test de paternitate (testare ADN) la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti.

Vezi articol original 116 cuvinte mai mult

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Universale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s