Revendicările unioniştilor la şedinţa comună de guvern Bucureşti-Chişinău din 22 septembrie

Romania dodoloata

Agenda Reunificării

Unioniștii solicită celor două Guverne, de la București și Chișinău, stabilirea unei agende clare privind viitoarea Unire, având în vedere lipsa de sustenabilitate economică și socială a Republicii Moldova. 

,,Să nu uităm că am fost despărțiți prin pactul criminal Ribbentrop-Molotov. Cerem anularea consecințelor și reîntregirea pașnică a poporului de pe cele două maluri ale Prutului”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

,,Agenda Unirii până în 2018 trebuie să fie stabilită, iar pașii trebuie făcuți încă din acest moment, al ședinței comune de Guverne. Dorim interconectarea energetică între România și Republica Moldova, adoptarea unei monede unice și administrarea ei de către Banca Națională a României, precum și o singură politică externă și de apărare”, a precizat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

În contextul desfășurării la Neptun a reuniunii de Guverne România – Republica Moldova, militanții pentru Unire, veniți din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, au înaintat revendicările referitoare la agenda Reunificării și au anunțat că vor continua manifestațiile stradale până la soluționarea acestora.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012                                                             22 septembrie 2015

Reclame

Un comentariu

Din categoria Universale

Un răspuns la „Revendicările unioniştilor la şedinţa comună de guvern Bucureşti-Chişinău din 22 septembrie

  1. Da o moneda unica dar cu banca romina e o problema lucreaza pentru fmi si banca mondiala sunt la putere evrei lui isarescu mansonu seful logi mansonice din rominia banca trebuie nationalizata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s