Schimb de SMS-uri intre V. Ponta si un lider al elevilor. „Elevii protesteaza pentru 6% din PIB pentru educatie”/”De acord, dar taiem salariile profesorilor si personalului medical sau pensiile. Care e propunerea?”

Cristea Alin - blog de jurnalist

SMS Victor Ponta In cursul zilei de marti, in timp ce elevii, reprezentati de Consiliul National al Elevilor, se aflau in greva japoneza, in semn de protest fata de subfinantarea educatiei, Robert Marginean, prim-vicepresedintele Consiliului Judetean al Elevilor Alba i-a transmis premierului Victor Ponta un sms. Liderul elevilor din judetul Alba il anunta pe Ponta ca „elevii si studentii din Alba protesteaza pentru alocarea a 6% din PIB pentru educatie”.

Reactia primului-ministru nu a intarziat sa apara, acesta raspunzandu-i prin sms reprezentantului elevilor ca este de acord cu revendicarea, insa l-a instiintat ca elevii trebuie sa stie ca banii pot fi alocati doar daca se vor taia salariile profesorilor, personalului medical sau pensiile.

SMS Victor Ponta: „Sunt de acord cu revendicarea! Dar tb sa stiti ca banii nu pot fi alocati decat daca taiem salariile profesorilor si personalului medical, sau pensiile. Care e propunerea dvs?”

Robert Margineanu a precizat pe un site de…

Vezi articol original 63 de cuvinte mai mult

Reclame

Un comentariu

Din categoria Universale

Un răspuns la „Schimb de SMS-uri intre V. Ponta si un lider al elevilor. „Elevii protesteaza pentru 6% din PIB pentru educatie”/”De acord, dar taiem salariile profesorilor si personalului medical sau pensiile. Care e propunerea?”

  1. Pingback: un tn[r ]n expansiune | Dialog cu Mine Insumi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s