„Camaradul” Mihai. Ce spun prietenii Voevodului despre augustul lor coleg

Clasa palatină

„CLASA Marelui Voevod Mihai numără 13 elevi. Aceştia au fost aleşi din diferite clase sociale. Cele mai sârguincioase elemente selecţionate din diferitele regiuni ale ţării au fost adunate la un loc, alcătuind admirabila clasă de studii a principelui nostru moştenitor. Având aceeaşi varstă cu Marele Voevod Mihai, ei cresc alături de el, într’o atmosferă de emoţionantă prietenie.

Spuneam mai sus că elevii au fost selecţionaţi din diferite clase sociale. Profesorii clasei au grijă ca deosebirile intre aceste clase să nu fie sesizate şi toţi elevii să se simtă egali. Dealtminteri acela care dă tonul acestei egalităţi înfre elevi este insuşi Marele Voevod Mihai, al cărui spirit camaraderesc şi a cărui fineţe desăvarşită face ca atmosfera de prietenie a clasei să fie tinerească şi desăvarşită.

Vezi articol original 452 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Universale

Un răspuns la „„Camaradul” Mihai. Ce spun prietenii Voevodului despre augustul lor coleg

  1. mediesanul1234

    Servus Tudor. Scuze pentru deranj dar as vrea un pic si parerea ta cu privire la CULTURA. Mai precis e vorba la acest articol http://mediesanul1234.wordpress.com/2014/04/01/totul-se-subordoneaz-pietei-inclusiv-cultura-un-posibil-raspuns-pentru-framantarile-lui-dorin-muresan/
    pe care l-am scris si la cele doua comentarii facute de Dorin Muresan. Pentru ca eu nu-l pot intelege pe omul asta. Poate ma ajuti tu sa-l inteleg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s