Premiu II

Servicii Memorialistice

Astăzi, 18 mai 2013 (sâmbătă), la Facultatea de Inginerie şi Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST) din cadrul Universităţii de Politehnică din Bucureşti (UPB), subsemnaţii, elevii Tudor şi Mihai Vişan-Miu, am reprezentat compania Memoriae (în mod specific) şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” (în general) la un concurs organizat de UPB – pentru elevi (purtând numele de „Sesiune de comunicări ştiinţifice studenţeşti”), prezentând proiectul nostru, serviciile de culegere memorialistică.

Membrii comisiei de jurizare a receptat bine proiectul nostru (în pofida specializărilor domniilor lor mai tehnice, care presupun o aplecare spre produse mai „inginereşti”), acordându-i premiul pentru locul II (loc luat împreună cu o altă companie, FactuRO, tot de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, cu un sistem de primire a facturilor on-line).

Premiul I a fost luat de compania L.W.G. (tot de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”), cu un sistem inovativ de monitorizare al geometriei roţilor autovehiculului.

Lista 31…

Vezi articol original 49 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Universale

Un răspuns la „Premiu II

  1. Pingback: Recapitulare (18) Un început sărac, cu un final bogat. “Ceea ce nu ne-a dat Dumnezeu trebuie să facem noi” | tudorvisanmiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s