Răspuns primit de la o somitate a ortodoxiei româneşti, privind venirea Sanctităţii Sale pentru întâlnirea cu Părintele Patriarh Daniel şi reprezentanţi de frunte ai Bisericii Ortodoxe Române

“Tinere Domn,

Urmăreşte cu răbdare aceste silogisme şi dacă îţi convin ia-le drept răspuns. Apoi, n-aş mai întinde pelteaua…

Comunismul a fost în mod deliberat cazat în orientul creştin. Citeşte toate opiniile şi, în cele din urmă, vei înţelege şi de ce!

Biserica răsăriteană a fost cea care a ţinut piept ateismului satanic comunist, prin uriaşul martiriu a milioane de mucenici, majoritatea încă necanonizaţi.

Biserica occidentului creştin, lăsată în offside de protestanţi şi de cultele neoprotestante dar tainic sprijinită de miriadele de oştiri îngereşti ale Domnului, au învins comunismul şi l-au pus pe butuci. Acesta este adevărul  adevărat, ştiut de toată lumea şi în mod inadmisibil ţinut sub obroc.

Pe tot timpul minunatei lucrări, zeci de ani, conducător suprem al acestor văzuţi şi nevăzuţi Sfinţi Ostaşi Militari ai lui Hristos a fost Sanctitatea Sa, Ioan Paul al II- lea, Papă al Romei.

Consilier de taină, artizan iscusit al politicilor bisericeşti ale Papei şi principal strateg al distrugerii imperiului satanic comunist a fost actualul Papa Benedict al XVI- lea, pe atunci Cardinal. De aceea se zice că ultimul e autorul partiturii cântate şi interpretate magistral de defunctul papa.

De acest Cardinal ascultă Episcopul polonez al Romei, Ioan Paul al II- lea!

Îţi ajunge sau vrei în continuare recomandări?

Ce zici: oare un asemenea oaspete şi interlocutor trebuie alungat, ţinut la uşă sau primit cu onoruri şi vie recunostinţă?”

(teolog, artist şi scriitor Sorin Dumitrescu)

Anunțuri

3 comentarii

Din categoria Orto doxie

3 răspunsuri la „Răspuns primit de la o somitate a ortodoxiei româneşti, privind venirea Sanctităţii Sale pentru întâlnirea cu Părintele Patriarh Daniel şi reprezentanţi de frunte ai Bisericii Ortodoxe Române

  1. Pingback: Recapitulare (9) Boicotul inspirat de Boycott | tudorvisanmiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s